Честито: Миранда Кер роди третото си дете! (още подробности)

Гласувайте за статията

Миранда Кер роди третото си детенце, момиченце е!

Манекенката Миранда Кер роди третото си дете, което отново е момченце. Новината циркулира в австралийските медии от уикенда, макар самата Миранда и съпругът й да не са потвърдили публично радостната вест.

Миранда Кер

Миранда Кер вече е горда майка на три деца

Кер и основателят на Snapchat Еван Шпигел вече имат момченце на 1 година, наречено Харт. Миранда има и 8-годишен син от брака си с Орландо Блум. Миранда Кер говори честно и с любов за тялото си след раждането.

Знаем, че тя и Еван Шпигел се запознават през 2015-та. След една година връзка, богаташът й предлага брак.

“Той е моята сродна душа. Еван работи много и се гордее с това, че аз самата започнах собствен бизнес. Помага ми изключително много със съвети”, казва австралийският супермодел и бивш ангел на Victoria’s Secret.

Която признава, че поддържа формата си със строг хранителен режим и много тренировки. А за прекрасната кожа на лицето си ползва не само скъпи козметични продукти, а и напълно натурални неща.

Миранда е тази, която запали света по качествата на уникалното шипково масло, което прави чудеса за кожата. А е в пъти по-евтино и натурално от всичко, с което ни залива съвременният пазар.

Източник: missbloom

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар