Венета Райкова в екстаз: Синът й Патрик написа книга на 10 години! (виж тук)

Гласувайте за статията

Венета Райкова е горда със сина си Патрик, който вече е писател!

Тв водещата и автор на бестселъри Венета Райковa се похвали с постиженията на 10-годишния си син Патрик в социалната мрежа.  Въпреки крехката си възраст, младежът вече е написал книга и дори е подписал договор с издателство.

Венета Райкова

Венета Райкова побърза да се похвали с детето си чудо, Патрик издава книга

„Гордея се с теб, Патрик! Моето дете на 10 г. написа книга и подписа договор с издателство (…)!! Те ще издадат първата му книга „Джордж и вълшебните камъни“ точно на рождения му ден – 18 февруари!“, написа Венета Райкова.

И отправи специални благодарности на шефката на издателството, като й пожела феноменални тиражи.

Преди време Венета се бе оттеглила от ефира и за кратък период от време успя да издаде шест книги, които се превърнаха в бестселъри.

Тя се радва на нечуван читателски интерес като за български автор, въпреки неласкавите отзиви от страна на критиката. Романите й се казват „Триумфът на кучките“, „Вещицата“, „Инсомния“, „Вендета“, „Скандал“, „Завист“.

Патрик явно се е запалил по писането от майка си. Той е единственото дете на Венета от брака й  с брадъра Тихомир Георгиев. Двойката се разведе наскоро, но поддържа приятелски отношения и винаги е заедно на семейни празници, пише Дир.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар