Кристиан Кирилов и Джулия влязоха в изцяло обновения си дом! (виж тук)

Кристиан Кирилов и Джулия влязоха в изцяло обновения си дом! (виж тук)
1 (20%) 1 vote

Кристиан Кирилов и Джулия вече обзаведоха дома си!

Актьорът Кристиан Кирилов, изгрял в „София ден и нощ“ и певицата Джулия се радват на напълно обновен дом. След сватбата двамата взели няколко по-сериозни интериорни решения, повечето от които по желание на изпълнителката.

„Аз обичам у дома да има ред. Джулия е същата като мен. Аз се старая да й помагам с каквото мога, не се страхувам от домашната работа“, сподели Кристиан пред вестник Телеграф.

Повечето от гостите на сватбата им решили да не поемат риск с подаръци и им връчили пари, с които да си купят каквото пожелаят.

Припомняме, че популярната двойка събра погледите на гостите, пристигайки на сватбата си с две червени ферарита, едното от които собственост на кума.

На тържеството присъстваха редица знаменитости, част от които актьора, колеги на Крис и певци от стана на булката. Джулия блесна в дантелена бяла рокля по тялото, декорирана семпло с перли и огромен шлейф. Митака се бе барнал в черен панталон, бяла риза и сако.

Според свидетели поканените изпили рекорден брой алкохол – 50 бутилки уиски, над 200 бутилки бяло вино и около 20 бутилки водка. Водещ на събитието е бил Драго Чая. За доброто настроение на гостите пък се погрижи Коцето, който е близък на семейството.

В ролята на кумове влязоха Михаил Хаджигеоргиев и Валентина Димова, които са собственици на популярен столичен клуб.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар