Гринго на Софи Маринова влезе в чалгата (Двамата заедно по участия)

Гласувайте за статията

Софи Маринова набута Гринго в чалгата

Софи Маринова набута Тодор Давидов-Гринго в чалгата. От известно време поп фолк изпълнителката и нейният любим не само, че ходят заедно по участия, но и се изявяват заедно на сцената на нощните клубове.

Айтоският гларус от години мечтае за голямата сцена. И ето че Софи Маринова успя да го намърда. При заявки за участие поп фолк изпълнителката е категорична, че ще вие глас, само ако на сцената до нея е любимият й мъж. Засега влюбената двойка пее само по кръчми и частни партита, пише „България днес“.

Наскоро Софи и мачото взривиха столично заведение в Студентски град. Докато Софка пееше, на сцената на нощния клуб лъсна и бившият й съпруг Гринго. Двамата изпяха общите си парчета, а здравенякът обра овациите.

Въпреки че Тодор Давидов само припява до своята любима, той също прибира немалък хонорар. Маринова последва примера на много свои колежки и от известно време се продуцира сама, след като създаде компанията „Софи и Гринго мюзик“, предават от hotarena.net.

С влизането на Гринго в чалга средите, Софи не само, че сбъдна неговата голяма мечта, но и по този начин тя се опитва да сплоти семейството. Само преди месец Маринова съобщи в интервю за „Папараци“, че постоянните пътувания и отсъствието й от вкъщи са причина за влошените отношения в брака й с Гринго.

Подписване

Припомняме ви, че само три месеца след пищната им сватба, те се разведоха. След това обаче Софи и Гринго решиха да си дадат още един шанс и отново се събраха. Този път те няма да вдигат сватба, а само ще подпишат в гражданското, сподели Софи.

Подписване обаче ще има само, ако Гринго „има добро държание“, категорична бе поп фолк изпълнителката.

Софи и Гринго са на мнение, че „всичко в една връзка е компромиси“ и те не са „нито първите, нито последните, които се карат“.

Софи Маринова и Гринго пеят заедно на сцената сн. Инстаграм

Софи Маринова и Гринго пеят заедно на сцената сн. Инстаграм

Сега двамата се опитват да оправят отношенията помежду. Те дори вече работят заедно, изпълнявайки общите си песни в нощните клубове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар