Чудо невиждано: Христо Сираков бил верен на една жена цели 12 години! (виж тук) Преглеждания: 2009

Христо Сираков верен на жена - е, това не си го бяхме представяли!
0
Оценете този post

Чудо – Христо Сираков бил верен на една жена цели 12 години!

Невероятно, но факт! Цели 12 години плейбоят Христо Сираков спазва съпружеския обет за вярност. Известният бизнесмен, който е по-популярен с личните си завоевания, а не с бизнес делата си, се оказа, че е бил съпруг за пример.

Христо Сираков
Христо Сираков верен на жена – е, това не си го бяхме представяли!

Христо Сираков шокира широката общественост като призна, че 12 години не е поглеждал към друга жена. Преди години се запознава с топманекенката Мария Бешлиева, в която се влюбва до уши.

Заради него тя зарязва първия си съпруг, взима детето си и дори се жени за бизнесмена. През 1990 година, двамата заминават за Италия. Където сключват брак и имат дъщеря – Анна-Мария, пише вестник „България днес“.

Сираков признава, че в продължение на 12 години е бил верен съпруг и баща. Дори не излизал навън без съпругата си. Нещо, в което едва ли някой би повярвал към днешна дата. При все, че с право си заслужи прякора Ицо Стоте манекенки.

Години по-късно той се разделя с жена си, а днес Мария има трети съпру, който е италианец. В задачата се пита дали някоя друга ще успее да влюби бизнесмена в себе си дотам, че отново да го направи моногамен… Малко вероятно, ако питате нас…

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.