Слави Трифонов промотира телевизията си (Вижте как)

Гласувайте за статията

Слави Трифонов създава 7/8 TV

Слави Трифонов промотира телевизията си. 10 дни след като създаде партия „Няма такава държава“, шоуменът промотира тръгването и на своя телевизия. В своя профил в социалната мрежа Фейсбук бившият водещ от Би Ти Ви публикува кратко промо, завършващо с думите: „7/8 TV – силата е истината“.

„Силата не е във властта. Силата не е в популизма. Силата не е в парите. Силата не е в един човек. Силата не е в една партия. 7/8 TV – силата е истината“, се казва в няколко секундното промо на новата телевизия на Слави Трифонов. С публикуването на това видео той дава заявка за нещо повече от телевизионно предаване, което ще носи името на продуцентската му компания, пише lifeonline.bg.

За два часа клипа на Трифонов е събрал 3 200 лайка и е споделен над 500 пъти. Под клипа се изсипват хиляди одобрителни коментари от феновете на Слави за това, което прави. Те пожелават на своя любимец „на добър час“ и „да му върви по вода“, както на него, така и на целия му екип. Феновете на Трифонов нямат търпение да видят какво им е приготвил и живо се интересуват за повече подробности около самата телевизия и къде могат да я гледат.

Почитателите на Трифонов, които са извън пределите на България, също се молят да имат възможността да гледат 7/8 TV.

А само преди няколко дни Слави направи Учредително събрание на своята партия. То се състоя на 5-ти октомври, но до него не бяха допуснати никакви медии. Сред 500-те учредители не бяха забелязани много познати лица. Сред тях обаче бяха сценаристите на „Шоуто на Слави“, момичетата от балета и Крум Савов.

Слави Трифонов пусна промо на телевизията си сн. Фейсбук

Слави Трифонов пусна промо на телевизията си сн. Фейсбук

Учредителната декларация на партията на Трифонов бе приета на 26-ти юли. А част от основните й цели са: засилено участие на гражданите в управлението, мажоритарен избор на депутатите и намаляването на броя им от 240 на 120, задължително гласуване и пряк избор на главния прокурор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар