Митьо Крика лъсна кубето

Гласувайте за статията
Буйната коса на атлета Митьо Крика е минало

Митьо Крика оплешивя – пише в. „България днес“. Гъстата коса на мускулестия атлет остана в миналото, а голото му теме вече е запазена негова марка. Това става ясно от последните снимки на Димитър Ходжев, които живеещият от няколко години в Англия наш бодибилдър публикува в социалните мрежи. Въпреки оредяването на окосмението му по главата, Митьо гордо позира с пура в уста и скъпарски уискита и питието от екзотични страни, които са голямата му страст заедно с бързите мотори – отбелязва изданието.

Въпреки че се интересува от Брекзит и ситуацията в Лондон, Митьо Крика се вълнува и от случващото се у нас. „Дон Крикони“ е разочарован от това, че от „Фолксваген“ ще строят завод не в България, а в Турция.

„Не знам какво виждат положително в Турция – това, че закриха всички светски училища и направиха само религиозни, или това, че закриха университети, вкараха в затвора преподаватели, учители, студенти и опозиция. И турската лира се сгромоляса, и хиперинфлация има. Добре е за нас, туристите, че е евтина дестинация, но харата живеят много зле. Имам едни познати български турци, които ми разправят, че ситуацията е много зле в Турция – всеки дебне всеки да го докладва, това, което го показват по телевизията, е нищо в сравнение с истината. На фона на това в България ситуацията сигурно е още по-зле, щом този гигант „Фолксваген“ предпочете Турция“ – гневи се Митьо Крика.

Крика следи политическата обстановка у нас

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар