Хороскоп за 15 октомври, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Алена, публикуван във в. „България днес“

 

Везни
Ще се сблъскате с агресия от непознати хора на работното място. Бъдете внимателни, разсъдливи и въздържани, за да избегнете конфликтите. Отложете разрешаването на спорни въпроси и съдебни дела, както и изясняването на отношения. Не са изключени неочаквани разходи и финансови загуби.

Скорпион
Заемете се с рутинните си задължения. Разсеяни сте. Предпазвайте се от грешки, които ще навредят и на колегите ви. Не спорете с тях и не доказвайте правотата си. Денят не позволява инвестиции, ако не сте предвидили средствата отдавна и се налага да взимате кредит.

Стрелец
Радвате се на спокойствие на работното си място. Ще ви се отдаде възможност да откриете нови професионални сфери за изява, свързани с вашето образование. Прибързаността може да е повод за провал на замисленото в професионален план и да доведе до загуби.

Козирог
Очакват ви неприятни новини, които ще развалят доброто ви настроение и ще понижат самочувствието ви. Анализирайте действията си и преценявайте думите си. Деловите разговори са успешни. Не прекъсвайте събеседниците си. Няма да ви липсват и запознанства – както делови, така и лични.

Водолей
Денят е добър за равносметка на постигнатото и ще ви помогне да обмислите и планирате задачите си до края на месеца. Трудностите ще преодолявате с лекота. От значение за успеха ви е да анализирате събитията и да сте избрали правилно поведение спрямо хората около вас.

Риби
До обед сте много активни. Колегите ви са впечатлени и малко ви завиждат. За съжаление следобед ви очакват разочарования заради нечия некоректност, които ще провалят и намерението ви да си почивате. Предпазвайте се от пропуски и грешки заради липсата на правилна оценка на хората, с които общувате.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар