Пилето от „Маскираният певец“ се издаде (Вижте кой е зад маската)

Стана ясно кой се крие зад маската на Пилето в "Маскираният певец" сн. Фейсбук
0

„Маскираният певец“ е най-загадъчното шоу в българския ефир

Пилето от „Маскираният певец“ се издаде. Шоуто е най-загадъчното риалити в родния ефир. Участниците се пазят в пълна тайна, а строг договор ги задължава да се крият дори от семействата си. Всяка седмица те излизат на сцената и пеят избрана от тях песен. Те дават и улики за самоличността, а панелистите Гала, Ники Кънчев, Геро и Мария Илиева се мъчат да ги разкодират.

Някои от маските в „Маскираният певец“ вече паднаха. За останалите се появиха доста имена като търдения, че се крият зад ефектните костюми. Стана ясно, че зад маската на Принцесата със сигурност се крие поп фолк изпълнителката Алисия. А сега се разкри самоличността на още един от участниците в шоуто.

И това е самоличността на Пилето. На последния лайф то даде много уличаваща улика за себе си. Пилето заяви, че за добро или за лошо числото 12 е променило живота му, пише show.blitz.bg. Още от самото начало имаше доста преположения, че това е не друг, а Дивна. Но след последния лайф и новата улика, това е 100% сигурно.

Тази улика издаде малкото Пиле. Дивна стана популярна едва 12-годишна. Тогава участва в „Пей с мен“, където Миро я избира за своя дуетна половинка и двамата печелят формата. На 12-ти март 2018-та година пък Дивна претърпя много тежка катастрофа с приятелката си – моделът Кристин Илиева. Певицата се отърва с леки наранявания, но за огромно съжаление, не така се стекоха обстоятелствата с нейната дружка, която продължава да се бори за пълноценен живот.

Стана ясно кой се крие зад маската на Пилето в "Маскираният певец" сн. Фейсбук
Стана ясно кой се крие зад маската на Пилето в „Маскираният певец“ сн. Фейсбук

Безспорно интересът на публиката предизвикват и другите участници. Най-интересен е образът на Розата. Предполага се, че зад нейната маска се крие певицата Роберта. Друг любим образ е този на Гарвана. А предположенията са, че това е малката Крисия Тодорова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.