Нова драма за семейството на Радина Червенова (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Здравословни проблеми налегнаха Радина Червенова, майката на водещата „По света и у нас“ се поболя

Зравословни проблеми налегнаха отново Радина Червенова. БНТ легендата, която в последните години водеше тежка борба с коварен рак, вече не е онкоболна. Но сега майката на Червенкова не е във форма.

Бившата говорителка на „По света и у нас“ е неотлъчно до родителката си, а съпругът й Коко Каменаров полага усилия, за да може тъща му да се почувства по-добре.  „Доста съм притеснена за мама. Зле е, ходим по лекари, по изследвания… Правим, каквото можем, и се надяваме на благоприятна развръзка“, сподели пред репортер на „Уикенд“ знаменитата водеща.

Повече подробности за състоянието на майка си обаче Радина Червенова не желае да сподели.

Самата Радина се пребори с коварна болест, която я връхлетя ненадейно миналото лято. Говорителката на „По света и у нас“ излезе в болничен. Но след това реши, че няма да се завръща в телевизията-майка. Въпреки че цялата кариера на Червенова е преминала именно в „По света и у нас“, тя избра да напусне държавната медиа и да търси друга професионална реализация, която няма да е в телевизията.

Радина твърди, че сама е направила този избор, а именно да не се върне на работа в БНТ. Тя казва, че не е била освободена от новия генерален директор на телевизията Емил Кошлуков. Той наследи мъжа на Радина Коко Каменаров предсрочно на поста му.

Нови здравословни драми споходиха Радина Червенова сн. hotarena.net

Нови здравословни драми споходиха Радина Червенова сн. hotarena.net

Червенкова призна и че е замислила нещо ново, с което да се занимава. Тя и съпругът й неотдавна са основали обща семейна фирма след като напуснаха БНТ, предават от hotarena.net. С какво точно ще се занимава новата фирма на бившата говорителна на „По света и у нас“ и съпругът и Коко Каменаров, засега не е ясно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар