Светлана Гущерова яхна тротинетка във Виена! (виж тук)

Светлана Гущерова яхна тротинетка във Виена! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Светлана Гущерова яхна тротинетка във Виена, спази всички правила за движение!

Светската дама Светлана Гущерова обича да се вози в луксозни джипове и лимузини. Но и по-простите превозни средства не са й чужди. Плеймейтката, която е на поредната европейска обиколка със съпруга си Християн Гущеров, демонстрира уменията си върху тротинетка във Виена.

Светлана Гущерова

Светлана Гущерова показа, че и по-простите превозни средства могат да я накарат да се забавлява

Подобна на тези, каквито столичният кмет Йорданка Фандъкова предостави на софиянци за споделено пътуване.

Светлана Гущерова качи стори, на което се видя как с лекота управлява електрическата тротинетка по тротоара на булевард в австрийската столицата.

Заради липсата на тълпа от пешеходци, се предполага, че клипчето е снимано в малките часове на денонощието. Въпреки, че около нея няма други хора и засилен пътен трафик, типично по нашенски Светлана можеше набързо да пресече на отсрещния тротоар.

Тя обаче проява дисциплина. И като примерна европейка изчаква светофарът за светне зелено, за да продължи курса си с компактното и вече много популярно превозно средство в града.

Чудно защо Гущеров не е с нея, но може би управляването на тротинетка не е сред любимите му начини за прекарване на времето. Дали Светлето ще го запали по обратното?!

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар