Кейт Мидълтън посещава семейна терапия с брат си Джеймс (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън и брат й Джеймс Мидълтън заедно на терапия

Кейт Мидълтън посещава семейна терапия заедно с брат си Джеймс. В интервю за „The Telegraph“ братът на херцогинята на Кеймбридж разговаря открито за борбата си с депресията. Той споделя и как сестра му Кейт е отделяла време, за да помогне за възстановяването му.

Джеймс описа личната си битка с депресията, за която той не говореше дълго време. Когато братът на Кейт разбира, че има нужда от помощ, той отива в частна психиатрична болница. Там той за първи път признава на глас факта, че има самоубийствени мисли.

„Спомням си, че си мислех „Може би трябва да отговоря искрено на това, защото искам те да ми помогнат“, спомня си братът на херцогинята за въпросите на доктора. „И така си признах, че имам такива мисли, но не смятам, че някога бих предприел действия. В моя доклад пишеше, че имам самоубийствени мисли, но не съм заплаха за себе си“.

След като признава пред себе си и пред близките си, че наистина има проблем, лечението му започва с продължителна терапия. „Преди да започна да се лекувам, бях напълно изгубен“, признава Джеймс. Той обаче не трябва да се справя сам с процеса на възстановяване. Цялото му семейство, включително и сестра му Кейт, се присъединява към сеансите за семейна терапия, за да го подкрепи.

Публично внимание

Братът на херцогинята обаче не смята превръщането на близкте му в публични личности за причината той да изпитва психични проблеми. „Щях ли да бъда депресиран, ако не бях обект на публично внимание заради семействот си? Оговорът е: мисля, че бих. Но нямаше да имам възможността да разкажа историята си, ако не бяха хората, с които съм свързан“.

„Всички те“, каза той и потвърди, че и Кейт е участвала в терапевтичния процес с него, въпреки натоварения си график и кралски задължения. „Понякога бяхме всички заедно, друг път поотделно. И това беше толкова важно, защото им помогна да ме разберат и как работи умът ми. И мисля, че начинът, по който ми помогна терапията, беше, че нямах нужда семейството ми да каже: „Какво можем да направим?“. Единственото, което можеха да направят, е просто да дойдат на някои от терапевтичните сесии, за да започнат да разбират“.

Братът на Кейт Мидълтън призна, че тя също е ходила на терапия с него сн. Инстаграм

Братът на Кейт Мидълтън призна, че тя също е ходила на терапия с него сн. Инстаграм

32-годишният британец също признава, че вече се чувства чудесно. А на 6-ти октомври публикува снимка в личния си профил в Инстаграм, за да обяви, че се е сгодил за приятелката си – французойката Ализе Тевен, предават от edna.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар