Актрисата Хелън Мирън разкри защо няма деца: Никога не съм искала! (виж тук) Преглеждания: 1155

Хелън Мирън призна, че никога не е искала деца
0
5/5 - (1 vote)

Хелън Мирън заявни защо няма деца, не е здравословен проблем!

74-годишната Хелън Мирън няма деца и не съжалява за това. Актрисата няма здравословни проблеми, не страда от липса на партньори, радва се на щастлив брак. Но просто няма майчинския инстинкт.

Хелън Мирън
Хелън Мирън призна, че никога не е искала деца

„Обичам децата, много са забавни. Но никога не съм искала да имам. В един период си казвах, че може би трябва да родя, но така и не успях да се убедя“, откровено заяви Хелън Мирън.

„Някои мъже и жени просто нямат нужда да имат деца. И според мен това е напълно нормално. Светът и без това е пренаселен. Това е моят принос към екологията“, с усмивка заяви актрисата.

Подобна теза отстоява и Дженифър Анистън, която всички съжаляват заради неуспехите й в личния живот и фактът, че все още няма деца.

„Хората смятат, че ако не съм майка, не съм пълноценна. Но не е така. Не всички трябва да имат деца. Може би съм на този свят, за да допринеса с друго, а не с възпроизводството си.

Една жена може да бъде успешна и щастлива, дори и ако няма късмета да бъде майка или съпруга“, заяви неотдавна Дженифър в интервю за Huffington Post.

Източник: Eva.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.