Десислава носи старите рокли на Галена! (още подробности)

Десислава май носи старите рокли на дружката си Галена, как иначе да си обясним снимките
0

Десислава се облича с роклите на приятелката си Галена, хич и не й пука от коментарите!

За феновете на поп фолка не е тайна, че Десислава и Галена са баджаначки по линия на бизнесмена Галин Анастасов. Който е бивш съпруг на първата и настоящ на втората.

Десислава
Десислава май носи старите рокли на дружката си Галена, как иначе да си обясним снимките им

Освен, че си изменкаха мъжа, чалга дивите менкат и тоалетите си. Или по-скоро – вече изхабените от носене рокли от гардероба на Галка, попълват този на бившата обитателка на спалнята на съпруга й, видя ПИК.

В последния месец изпълнителката на „Моето зайче“ обикаля кръчмите със златиста рокля. Бляскавите ресни по тоалета обаче преди години трепнеха около ханша на Галена. Припомнят фенове на най-популярния музикален жанр със слонска памет.

По принцип чалгаджийките имат традиция да се обвързват с различни брандове или дизайнерки, за да ползват на бартер техните тоалети за гастролите си в нощните кръчми.

Десислава обаче няма навика да ползва стилист за участията си. И никога не е блестяла с особени модни попадение на сцената.

Сега Галка явно се е заела да подобри стайлинга на своята баджаначка, с която са първи дружки и редовно споделят свободното си време и семейните празници.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.