Ники Кънчев застрашава здравето си (Вижте какво го изкуши)

Ники Кънчев застрашава здравето си като похапва сладко сн. hotarena.net
0

Ники Кънчев хапва забранени неща

Ники Кънчев застрашава здравето си. Той се опитва да спазва диета, след като преди изветно време му откриха диабет. Но понякога не издържа и се поддава на изкушения, вредящи на здравето му.

Преди дни емблематичният водещ на Нова тв се подслади в заведение на ул. „Цар Иван Асен II“, а подобно поведение е противопоказно при хора със захарна болест. В сладкарницата, намираща се на метри от дома му, гонещият 60 години журналист влезе, за да вземе пастичка на дъщеря си Мари-София.

Дегизиран с черни слънчеви очила, Кънчев поръча да му опаковат за вкъщи парче френска селска торта. Продавачката сложи лакомството в картонена кутийка, след което любезно попита Ники дали няма да си вземе нещо и за консумация на място. След известно колебание, журито на „Маскираният певец“ поиска специалитета на функционоращото още от времето на соца заведение – боза, в която е размесен сладолед собствено производство.

Служителката пусна две ледени сметанови топки в пълната с резлива течност халба, а Ники й плати с десетолевка. Известният с пословичната си спестовност водещ на „Биг Брадър“ и „Стани богат“ изчака да му върнат левче ресто и чак тогава се отправи към изхода.

Излязъл пред сладкарницата, Ники Кънчев се настани на една от масите й на открито. Свали си очилата и си извади мобилния телефон. В следващите 15 минути той сърфираше из интернет, като от време на време отпиваше и по глътка боза, пише „Уикенд“.

Ники Кънчев застрашава здравето си като похапва сладко сн. hotarena.net
Ники Кънчев застрашава здравето си като похапва сладко сн. hotarena.net

Захарната болест на емблематичния водещ на Нова тв, заради която му е забранено да консумира сладки храни и напитки, му бе открита преди 4-5 години. Още тогава той призна пред обществеността за диабета си. Кънчев обаче уточни, че не е инсулинозависим. „Причината за състоянието ми е големият стрес, на който съм подложен“, каза по онова време Кънчев, предават от hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.