Ева Кикерезова вече е горда майка на трима наследника!

Без четвърто дете вижда живота си синоптичката Ева Кикерезова. Броени месеци след раждането на третото си бебе, тя се върна на екран в БНТ. Появата й е глътка свеж въздух за мъжката аудитория. [caption id="attachment_606667" align="aligncenter" width="300"]Ева Кикерезова Ева Кикерезова е майка на три деца[/caption] И докато мнозина коментират, че си има сериозна конкуренция в лицето на другите красиви синоптички от телевизиите, Ева е категорична, че съперничество помежду им няма.

„Няма място за конкуренция между мен и останалите момичета. Всички се познаваме", казва Ева. Красавицата стана момиче на времето преди няколко месеца. Позиция, която прие бързо и без колебание.

„Много съм впечатлена от работата, харесва ми и ми е интересно. Винаги съм се кефила на момичетата, всички най-хубави жени са били избирани за метеороложки. Стана ми много приятно и хубаво, когато ми звъннаха лятото и ми предложиха да работя тук”, споделя още Кикерезова. Тя споделя, че няма какво да дели с колежките си Никол Станкулова и Гери Малкоданска. А с Нора Шопова и Натали Трифонова също се познава отдавна, пише вестник „България днес”. „През годините сме работили заедно, засичали сме се по ревюта и т.нат. С Никол даже сме приятелки, израснахме в един квартал, засичали сме се много пъти по ревюта”, казва още Ева. С Гери Малкоданска пък са работили в една телевизия и също са приятелки.

„Те са толкова готини мацки, радвам се, че вече имат деца. Може да се каже, че майките превземат времето. Ха-ха”, коментира Ева, която миналата година става майка за трети път.

За да си върне добрата форма Кикерезова се храни много здравословно и редовно. Освен това полага всички усилия да купува храни само по БДС. Споделя, че напоследък се забелязва тенденция да се дава път на мъжете синоптици в тв ефира. „Мисля, че целта сега е да се надгради тази прогноза за времето, да не е само едно представяне. Имам още много да уча, но моята цел е да надградя представянето на времето”, казва още Ева. За нея никога не е стоял въпросът в коя медия да работи. „За мен е престиж да работя в БНТ, цял живот съм искала това, не съм се стремила към друга телевизия. Много се зарадвах, когато ме поканиха преди 7 години да работя там. Беше като сбъдната мечта”, казва тя. Въпреки че блести на малкия екран, Ева Кикерезова има забързано всекидневие, в което е майка на три деца. Честна е, че не знае как успяха да съчетае работата и семейството.

„Всичко става с дисциплина и неспане”, казва младата майка. Но е категорична, че просто не се вижда като майка на четвърто дете.

„Вече не мисля за още едно дете, преди може и да съм имала някакви фантазии, но вече не е така. Знам колко е тежко да имам 3 деца, не мисля, че ще имам сили за още. Въпреки че винаги съм си се представяла и съм искала 3 деца. За мен добра майка е да обръщаш внимание на тези деца, не само да се грижиш за тях”, казва още Ева. Въпреки натоварения си график, Ева успява да намери време и за още една своя страст – да изкара курс за медиатор. Казва, че когато й остане време, винаги го практикува.