Джена ще се пръсне: Виж какви моцарели отпра!

Джена ще се пръсне: Виж какви моцарели отпра!
5 (100%) 1 vote

Джена направо ще се пръсне, бюстът й кърти!

Джена събра погледите на фенове и приятели през уикенда. Певицата се появи в късо бюстие на сребристата си рокля и показа уникално пищен бюст.

Джена

Джена не е надарена, тя направо ни оставя без думи

„Не сребърни ята, а напрано сребърни грейпфрути е положението”, коментират нейни почитатели. Пищните й форми направо преливаха от пазвата на певицата, която нажежи градусите до червено, пише вестник „България днес”.

Изпълнителката може и да се е виждала като Снежанка в сребристата си рокля, но мнозина я обявиха за много по-гореща от приказната героиня.

Иначе певицата вдигна на крак всичко живо през уикенда, а роклята й не даде покой на купонджиите, които изплезиха езици по бюстието й.

Междувременно припомняме, че някои фенове на Джена не харесват новите й песни. Профилите й в социалните мрежи са пълни с коментари как последните й изпълнения са в много различен от нейния стил.

„Тя явно иска да бяга от чалгата, но това не е нейното“, коментират я почитатели. Тя обаче пет пари не дава и не спира да се обяснява в любов на мъжа си Наско Канара.

„Гордост моя! Носиш музиката в душата си и свириш със сърцето. Бог да те благослови! Обичам те!“, бе написала преди месеци изпълнителката в профила си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар