Анджелина Джоли заприлича на скелет

Гласувайте за статията
Болезнено слабите ръце на Анджелина Джоли отново са на показ

Разводът определено може да довърши Андежелина Джоли – пише в. „България днес“. Едно е сигурно – слабостта й действа негативно на визията й. Това става ясно по време на последната филмова премиера на актрисата „Господарката на злото 2“. Актрисата показва наново болезнено слабите си ръце и дори изключителните тоалети не успяват да скрият измършавялато й тяло – коментира изданието.

За Анджелина Джоли неведнъж се разнасят слухове, че страда от анорексия. Доказателства за тези твърдения обикновено са подобни кадри на крайно слабите й ръце. Кожата й по тях буквално прозира, а костите й могат да бъдат преброени и с просто око.

Според злите езици именно трудният бракоразводен процес и много ангажименти около работата й докарват звездата до нездравословното й състояние. Последните новини около епичния развод между Брад Пит и Анджелина Джоли са, че двойката не може да приключи делото не заради децата. Причината е алкохолът – но не зависимостта на Брад към чашката, а общата им винарска компания на тяхното име „Шато Миравал“.

55-годишният Брад наема частен съдия, който да ускори разглеждането на процеса. Той се съгласява лично да плаща услугите на съдията само и само да приключат час по-скоро драматичния развод. Очаква се съвсем скоро двамата актьори да са вече официално разделени.

Анджелина Джоли праши със слабостта си

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар