Хороскоп за 14 октомври, понеделник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят планетите според хороскопа на Алена, публикуван във в. „България днес“

Везни
В този ден се възползвайте от възможността да докажете на приятелите си, че е по-добре да говорят истини, а не неистини с оправданието, че така бягат от агресията на околните. Проверете внимателно счетоводния баланс на фирмата си и не предавайте документи, подписани от вас, без да сте ги прегледали отново.

Скорпион
Трудностите на пътя ви са причина за разногласия с ваши колеги, създаващи проблеми и блокиращи работата ви. По-добре ги приемете като изпитания, с които трябва да се справите. Време е да докажете, че не се страхувате от трудностите и вървите смело към професионалните си успехи.

Стрелец
Заемете се със задачите на работното си място до обед. Нежеланието ви да разберете колегите си и проявите на агресия ще предизвикат в отговор още по-яростен гняв и агресия, които ще се развихрят следобед. Ще ви зарадва новина за високи приходи, както и нови изгодни предложения.

Козирог
Денят е неблагоприятен за началото на нови задачи. Откажете се от разрешаването на професионални въпроси. Постарайте се да избягвате движение сред тълпи от непознати хора. На работното място бъдете търпеливи и не влизайте в спор с никого. Предпазливостта и разумните действия ще ви помогнат да се справите с неблагоприятните моменти.

Водолей
Отново сте в блестяща форма, готови за нови успехи и активна работа. В състояние сте да се справите не само с неотложните си задачи, а да направите крачка към обмисляне на нова дейност. Ще се наложи с упоритост и търпение да отстоявате принципите си – почти непосилна задача, а този факт ви пречи да работите активно.

Риби
Пазете се от измами и самозаблуда по отношение на собствените си възможности. Всички предложения, които получавате, са доходни и гаранция за стабилност и дългосрочни договори. Все пак ги проверете отново. Преди да се съгласите на инвестиции, преценете дали сте сигурни в правилността на действията си. Доверете се на интуицията си.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар