Хороскоп за 14 октомври, понеделник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Алена, публикуван от в. „България днес“

 

Овен
Денят е неблагоприятен заради проблеми в отношенията с хората от вашето обкръжение. Не намерите ли компромис, добрият тон ще изчезне и ще си спечелите врагове. Запазете спокойствие при изясняване на делови отношения и проблеми. Не прекалявайте с критика.

Телец
Отложете деловите срещи и се откажете от започването на нови задачи. Изчакайте по-благоприятен ден, ако искате да постигнете добри резултати, защото днес сте податливи на влияния. Не се намесвайте в хода на събитията и не се противопоставяйте на ставащото. Неприятностите ще изчезнат сами.

Близнаци
Бъдете нащрек и не пропускайте подготовката за предстоящото подписване на изгодна сделка. Ще жънете успехи през целия ден. Не са изключени спорове, в които сте победители. Не пропилявайте времето си в търсене на информация, ако не ви е необходима, за да завършите задачите си.

Рак
Ще ви извадят от равновесие неприятности заради ваши колеги. Емоцията може да съсипе доброто ви настронение и да окаже влияние на самочувствието ви от сутринта, а и да ви създаде проблеми в семейството. Ако сте заети с професионалната си кариера, се предпазвайте от загуби.

Лъв
Поставете началото на работата, свързана с новите ви идеи. Всички са на ваша страна и ви подкрепят, ако не сте прекалено импулсивни и прибързани и не се опитвайте да наставничите. Не се заяждайте за незначителни грешки, допуснати от колегите ви. Търпението и тактът ви носят полза.

Дева
Не се поддавайте на погрешни представи за работата си и най-вече за възможностите си. Гледайте реално на постиженията си и осъзнайте бързо пропуските си. Оптимизмът и мнението, че всички проблеми ще се разрешат във ваша полза, ви пречат да видите възможните удари отстрани.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар