Хороскоп за 13 октомври, неделя – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни

Започнете да слагате ред в ежедневието си. Няма значение дали става дума за нещо материално, за страх, който ви тормози, за намек или за взаимоотношения. Към средата на идната седмица вероятно ще възникне напрежение между вас и половинката ви. Само с търпение ще преодолеете различията.

 

Скорпион

През следващата седмица е възможно да приемете много навътре думите или поведението на околните. Не действайте прибързано, тъй като тогава ще сте склонни да съдите прекалено строго и положението ще ви се вижда по-черно, отколкото е всъщност.

 

Стрелец

Опитайте се да направите промени, така че да подобрите начина си на живот. Ще имате успех. Условията ще са подходящи и за нови проекти в професионален план – действайте още в началото на седмицата и ще постигнете напредък.

 

Козирог

След 17 октомври е възможно някои взаимоотношения да забуксуват, а това ще създаде пречки и няма лесно да осъществявате замисленото. Комуникацията може да бъде затруднена – ще имате усещането, че околните не ви разбират. Въоръжете се с търпение.

 

Водолей

Ако ви предстои да сключвате сделки, ще сте доста убедителни в преговорите, а и късметът ще е на ваша страна. Не е изключено да получите неочаквани приходи. Условията ще са подходящи да направите инвестиции в нови проекти и начинания.

 

Риби

Ако имате усещането, че околните се опитват да ви навредят, то сега ще имате възможност да направите нещо конкретно, за да промените положението. Самосъхранението не е егоизъм – повтаряйте си това, ако изпитате чувство на вина. Пикът на всички тези преживявания ще е около 15 октомври.

 

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар