Хороскоп за 13 октомври, неделя – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Гледайте да не прекалявате с работата. Чудесно е да сте толкова продуктивни, но ако не цените възможностите си и не се съобразите със сигналите на тялото си, може да си докарате проблеми. Добре би било да сте по-внимателни, защото здравето ви може да пострада.

Телец
Днес ще успеете да реализирате много добри идеи и да видите конкретни ползи от труда си. Творческите ви проекти ще се развият през следващите дни, но само ако наистина работите по тях и направите всичко по силите си. Не е препоръчително да мързелувате и да бездействате, макар че е неделя.

Близнаци
Ако сте се измъчвали от дилеми и сте се чувствали объркани, днес ще намерите верния път. Грижете се повече за себе си и не действайте прибързано под влиянието на силни емоции. Добре би било да направите едно хубаво почистване на дома си.

Рак
Ако в живота ви има някаква наболяла тема, която вече много ви тежи, търсете изход, така че да постигнете най-накрая разбирателството, към което се стремите. Анализирайте ситуацията спокойно и трезво, а после решавайте как да постъпите.

Лъв
Ако пред вас стоят финансови въпроси, ще успеете да постигнете развитие и добър краен резултат, стига да полагате необходимите усилия. Бъдете готови да правите и компромиси – без тях няма да мине.

Дева
Днес ще се наложи да се съобразявате не само със своите потребности и желания, но и с тези на партньора ви. Това няма да е много лесно, тъй като е вероятно да сте по-изнервени от обикновено. Намерете начин за освобождаване на напрежението. Не водете важни разгвори, когато сте ядосани.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар