Мегз прибира баснословна сума от новия си риалити формат (Вижте колко е инвестирала Нова тв в проекта)

Гласувайте за статията

Мегз с нов риалити формат от следващата седмица

Миглена Каканашева-Мегз прибира баснословна сума от новия си риалити формат. Следващата седмица започва най-новото риалити на дизайнерката. Проектът се казва „TopQueen“ и ще приюти в една къща някои от най-популярните инфлуенсъри на България. Те се ще занимават със социални, обществени и благотоворителни каузи.

Според злите езици Нова тв е инвестирала 400 хиляди лева в новия благотворителен проект на Мегз. За риалити проект обаче сумата не е никак голяма. За сравнение, формати като „Биг Брадър“ и „Фермата“, се правят с по над 2 милиона бюджет. Но Каканашева все пак може да се гордее, защото въпреки всичко и всички, тя стъпка по стъпка се доближава все по-близко до целите си.

Тази година красавиците няма да живеят на хотел. Миглена Каканашева е успяла да се пребори за луксозна къща – досущ като в „Биг Брадър“. Говори се, че имат дори басейн. Всяко от момичетата е прибрало хонорар над 10 бона в зависимост от популярността си.

Като най-висок е хонорарът на Нора Недкова. Тя е получила 25 хиляди, за да вдига рейтинга на предаването. Толкова е получил и съводещия на Мегз – звездният коафьор Венелин Кондаков. 100 хиляди пък е прибрала самата Мегз за цялостна дистрибуция на формата, идеята, както и ролята на водещ.

Останалите пари са отишли за изграждането на звездна атмосфера и събирането на кадри от най-добрите риалити формати и предавания за редактори, сценаристи, монтажисти и други. Както и за звездни гости, които да бъдат ментори на момичетата в различни каузи.

Мегз с нов риалити формат от следващата седмица сн. Инстаграм

Мегз с нов риалити формат от следващата седмица сн. Инстаграм

От втория трейлър на проекта пък се вижда как момичетата събират отпадъци, полагат доброволен труд, грижат се за бездомни животни. А Каканашева и момичетата позират в тениски с посланията на формата: „Заедно можем повече“, „Следвай мечтите си“, „Да опазим България чиста“, „Живей извън телефона си“ и други, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар