Фики Стораро пее от малък с баща си Тони Стораро

Фики Стораро разкри защо с Галена няма да вземат участие в големия концерт на фирма "Пайнер" в Пловдив. Поп фолк изпълнителят даде специално интервю за Ива Софиянска-Божкова. В него той разкри повече за семейството, любовта и работата си. Фики отдавна не е давал интервюта и споделя, че около него се случват само хубави неща. "Само хубави неща напоследък ми се случват - нови песни, нови проекти. За съжаление, няма да мога да участвам на концерта на "Пайнер", защото тогава с Галена ще бъдем на турне в Америка. Нямам проблеми с фирмата, просто поредното жълто заглавие на някой вестник. Ще пеем пак на наша публика, но в Америка. Аз не съм бил досега в Америка и се надявам да си изкараме супер готино", споделя Фики пред Ива.

Поп музика

Поп фолк изпълнителят признава, че още от малък иска да се занимава с поп музика. "От по-малък винаги съм искал да правя поп музика. Бях помолил моите родители да ме запишат на уроци по поп и джаз пеене. От 10-годишен, още преди да вляза в музикалното училище, бях ходил на уроци по пиано и поп и джаз пеене. Оттам се запалих много по тази музика и даже, когато чух гласа на Стиви Уондър, се надявах, че някой ден и аз да пея негови песни и да се развивам в тази област", разкрива Фики своите мечти. "Ние живеем в такава страна, в която трябва да се съобразяваме кое върви, кое не върви... А и крушата не пада по далеч от дървото....", казва още синът на Тони Стораро и допълва, че винаги можеш да покажеш своите възможности като певец, без значение в кой жанр. Когато е вкъщи или в колата, поп фолк изпълнителят слуша повече "инструментали". Фики споделя още, че пуска една песен, когато усети, че тя ще се хареса на слушателите. Той мечтае да се "развива във всички области в музиката" и се надява, че някой ден ще издаде и поп албум. Фики споделя и че не е спрял да свири на пиано и го прави при всеки удобен случай. Поп фолк изпълнителят се вслушва в мнението на баща си Тони Стораро за песните, които пуска на пазара. Фики не отрича, че понякога спори с баща си за дадена песен, но ако се стигне до спор, значи "песента не е тяхната" и не вижда бял свят.

Състезание

Но никога няма състезание между баща и син. "Няма как да има такова нещо между баща и син, според мен. Това е една истинска и чиста обич", казва Фики. Поп фолк изпълнителят споделя, че баща му винаги му е помагал да има работа и да е "по-надъхан" и по-амбициран да работи. Фики споделя, че пее с баща си още от 5-годишен. Баща и син често си говорят и за нещата от живота - човек какъв трябва да е, какво трябва да прави, как да се държи със семейството си. През годините Тони Стораро предава на Фики това, което е научил от баща си. "Моят идол в музиката на първо място е моят баща", казва Фики. Той също така се възхищава на Тоше Проески и Шабан Шаулич, както и на Стиви Уондър. Фики се радва, че вече не е в сянката на баща си. Той е горд, че е наследил таланта да пее от баща си. "Аз съм горд с баща ми и ми е готино, когато ме сравняват с него", казва Фики. [caption id="attachment_606626" align="aligncenter" width="245"]Фики Стораро мечтае да издаде поп албум сн. Инстаграм Фики Стораро мечтае да издаде поп албум сн. Инстаграм[/caption] Поп фолк изпълнителят говори и за личния си живот. "Ожених се може би доста млад, но пък не съжалявам за това мое решение, даже се радвам, защото се ожених за жената, която обичам и имам дете, което обичам повече от всичко на света. Това е много голяма крачка и когато правиш тази крачка, трябва да помислиш какво ще стане след това. Аз съм си мислил и това ме мотивира още повече да имам по-големи успехи и синът ми да се гордее с мен", споделя щастлвият татко и допълва, че наследникът му е много музикален.