Антония Петрова се похвали с двумесечна почивка с Гърция (Вижте какво сподели миската)

Антония Петрова се похвали с двумесечна почивка с Гърция (Вижте какво сподели миската)
5 (100%) 1 vote

Антония Петрова разказа за почивката си в Гърция през очите на сина си

По молба на феновете си Антония Петрова разказа за двумесечната си почивка в Гърция. Тя сподели много кадри от лятната ваканция на цялото семейство, което постоянно дава за пример на почитателите си.

Феновете на г-жа Батинкова не спират да се възхищават и да се вдъхновяват от всичко, което семейство Батинкови прави. Затова и Антония не спира да ги радва със снимки в профилите си в социалните мрежи.

„Хей, приятели, здравейте! Получавам много похвали за семейните ни снимки, благодаря за което, и въпроси защо не съм споделила снимки от всичките ни летни, семейни пътувания! Истината е, че нямам никакво време! Хихи. И тъй като сте много настоятелни и виждам, че искрено ни се радвате и вълнувате, ще ви разкажа за нашето 2-месечно лято в Гърция, от гледна точка на нашия син – Best Batinkov! Благодаря ви, че ни смятате за пример за хубаво семейство и ви вдъхновяваме“, написа Антония в Инстаграм.

Г-жа Батинкова споделя и как синът й е видял лятото през неговите очи. „Тъй като мама и тате са капитани и се увличат по ветроходството, ме заведоха на ветроходна яхта, която сами управляваха и заедно с баба и дядо обикаляхме живописните гръцки острови! Освен това, мама и тате ме заведоха и на мястото, където сключиха брак – Порто Елеа!

За това време ми поникнаха цели 6 зъба и успях да проходя! Аз съм на мама и тате първородната гордост и радост“, пише Петрова от името на сина си Благовест към многобройните кадри от лятната им семейна почивка.

Антония Петрова с двумесечна почивка в Гърция сн. Инстаграм

Антония Петрова с двумесечна почивка в Гърция сн. Инстаграм

Феновете на семейство Батинкови се зарадваха, че Антония не ги е забравила и е изпълнила молбите им да сподели още снимки от лятната ваканция на семейството. А тя е била цели 2 месеца в Гърция.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар