Д-р Куин Лечителката се завръща след 21 години

Гласувайте за статията
Възраждат култовата тв поредица „Д-р Куин Лечителката“

Ще гледаме ли нови епизоди на „Д-р Куин Лечителката“? – този въпрос бе повдигнат още през август, когато в интернет се появи съвременна обща снимка на Джейн Сиймур и Джо Ландо – изпълнителите на главните роли в култовия сериал – пише в. „Уикенд“. Днес, два месеца по-късно, отговорът е ясен – да, тв сагата, която приковаваше милиони пред малките екрани през 90-те, ще възкръсне – отбелязва изданието.

В последното си интерво Джен Сиймур лично потвърди, че се работи усилено за възраждането на теленовелата. Бет Съливан, по чиято идея е създадена поредицата, вече била почти готова със сценария за нов сезон. В бъдещите епизоди действието ще се развива четвърт век след събитията от последната засега серия (излъчена през пролетта на далечната 1998 г.) на „Д-р Куин Лечителката“.

„Джо Ландо, както и други колеги от оригиналния актьорски състав, са склонни да участват. Аз също“ – споделя 68-годишната тв звезда. И допълва, че най-вероятно продуцент на възродения сериал ще е „Нетфликс“. Макар че е в пенсионна възраст, Сиймур все още изглежда ослепително. Джейн е разведена от 2015 г. и оттогава се радва на компания на все по-млади от нея мъже.

Последният засега сериал на Сиймур е „Методът „Комински““, в който си партнира не с кого да е, а със самият Майкъл Дъглас.

Джейн и Джо – преди 20 години и сега

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар