Натали Трифонова изяде хляба на Христина Балинска в Би Ти Ви Преглеждания: 6377

Рейтингът на Натали бил няколко пъти по-висок
0
Изгонената от Би Ти Ви Христина Балинска премина в редиците на БНТ

Дългогодишната водеща на прогнозата за времето по Би Ти Ви Христина Балинска вече е на работа в БНТ1 – пише в. „Уикенд“. В началото на годината ветеранката, която в продължение на 18 години съобщаваше какво ще бъде времето, остана без работа. Най-възрастната синоптичка в екипа на частната телевизия сама подала молба за напускане, след като ѝ съобщили, че рейтингът ѝ е отчайващо нисък. Гледаемостта на дългокракото изкушение Натали Трифонова била доста по-висока и Христина предпочела да си тръгне сама, за да не бъде уволнена – отбелязва изданието.

Натали Трифонова се появи в екипа на Би Ти Ви по заместване, след като Станислава Цалова роди второто си дете и излезе в отпуск по майчинство. След като Стаси отново се върнала на работа, проблемът с многото синоптици в екипа назрял и така за ветеранката Балинска не останало място.

Докато бе в Би Ти Ви, Христина всяка сутрин ставала преди 5 часа, за да подготви прогнозата за времето, а вечер стояла до късно в телевизията. Дълго време възрастта на синоптичката, родена през 1966 г., бе обвита в мистерия. Заради младите си колежки 53-годишната блондинка полагаше огромни усилия, за да изглежда по-свежо на екран – коментира в заключение изданието.

Оценете този post
Рейтингът на Натали бил няколко пъти по-висок

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.