Седмичен хороскоп за 12-18 октомври, от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни
Добре ще е да отделите време, за да довършите започнати дела. Възможно е да ви обземат тревоги, но недейте да си съчинявате сценарии и да попаднете във филм – въображението може да ви изиграе лоша шега. Ако имате усещането, че е дошъл моментът да се освободите от вредното или излишното, сега е моментът да действате. Идната седмица е чудесна за очистване и за слагане на ред.

Скорпион
Колкото по-прагматични и организирани сте, толкова по-добре. Това важи дори за емоционалния ви свят. Ако нещо ви притеснява и измъчва, запитайте се какво бихте могли да направите и действайте! Търсете практични и работещи решения, за да подобрите ситуацията – това ще ви помогне добре да се справите с предизвикателствата.

Стрелец
Възможно е сега да сте се заблуждавали за някои неща, да сте се лутали или колебаели. През следващите дни обаче истината няма да остане скрита и това ще ви помогне да анализирате много по-точно ситуациите и взаимоотношенията си, да сте целенасочени и решителни. Ще забелязвате детайли, които преди са ви убягвали. Моментът е изключително подходящ за нови начинания.

Козирог
До средата на идната седмица ще дишате спокойно и ще вършите всичко онова, което сте си набелязали. Всякаква работа ще ви спори, тъй като склонността ви да планирате, да полагате усилия и да довършвате започнатото е напълно в синхрон с изискването на периода. Ако сте планирали нещо по-важно, гледайте да го свършите преди четвъртък, защото тогава шансовете ви за успех са по-големи.

Водолей
Ще влезете в синхрон с астрологичните влияния, ако обръщате внимание на онези дребни, но важни подробности, които ще ви помогнат да реализирате плановете и намеренията си. Това важи с особена сила за финансовите ви дела, които през периода се очертава да са доста успешни. Ако имате собствен бизнес, много вероятно е да сключите успешна сделка.

Риби
Ще усетите желание да извършите някаква положителна промяна. Тя обаче няма да е много лесна, защото ще изисква да преодолеете вредна зависимост или да се конфронтирате с някого. Ще трябва да сложите граници, за да не се възползват от вас хора с користни намерения. Ако не сте успели досега да осъзнаете кой и по какъв начин ви вреди, сега ще имате шанс да размишлявате върху тези въпроси.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар