Седмичен хороскоп за 12-18 октомври – от Овен до Дева

Седмичен хороскоп за 12-18 октомври – от Овен до Дева
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Ще сте работливи и усърдни, а това ще ви помогне да отхвърлите доста задачи и да финализирате вече започнати дела. Ключът за успех ще е във вашата практичност – важно е да сте добре организирани, да изпипвате максимално детайлите. Сега не е моментът да си поставяте нови цели и да разпилявате енергията си.

Телец
Късметът ще ви споходи в любовта – ще имате разбирателство с партньора си или ще станете обект на внимание от нов ухажор. Ще се чувствате добре, ще осъществявате плановете си сравнително лесно и ще имате подкрепа в начинанията. Ако сте сред по-амбициозните, то тогава периодът може да се окаже наистина чудесен.

Близнаци
Събитията и успехите във външен план няма да бъдат водещи. Възможно е някои от вас да усетят потребност да се усамотят и да поразмишляват. Ако останете насаме с мислите и чувствата си, ще намерите отговори на някои въпроси, които ви вълнуват – вероятно свързани с ваша връзка, с очакванията ви по отношение на нея. Голям ще е шансът да стигнете до прозрения.

Рак
Ще се открие чудесна възможност да разрешите лични или служебни проблеми, които ви тревожат. За да се случи това обаче, трябва да притежавате правилна настройка – да сте по-прагматични и наистина да търсите решение. Затънете ли в негативни емоции, в самосъжаление, отправяйки обвинения към околните, ще продължите да тъпчите на едно място.

Лъв
През дадения период много от вас ще усетят подобрение на финансовото си положение. Ще получите бонус, плащания за вече свършена работа или за изпълнени допълнително ангажименти. Идната седмица е много подходяща за действия, свързани с финанси – за покупто-продажби и за отношения с финансови институции.

Дева
Идните дни ще са наситени със събития. Във фокуса ще попаднат любовта и важните взаимоотношения, като емоциите и преживяванията ще бъдат доста променливи и динамични. На моменти ще цари хармония, но в други ще ви обзема недоволство и ще припламват искри. Ще се наложи да балансирате и да потърсите доброто решение.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар