Деси Радева с пищна морска сватба (Вижте повече за събитието)

Деси Радева с пищна морска сватба (Вижте повече за събитието)
4 (80%) 1 vote

Деси Радева на сватба в Бургас 

Деси Радева е вдигнала пищна морска сватба. Щастливият повод върнал за кратко съпругата на президента Румен Радев в родния й край Бургас. Под венчилото минал един от най-скъпите й хора, а именно нейният първи братовчед Калоян.

За важното събитие специална покана получил и самият Румен Радев, който на драго сърце придружил съпругата си. Тъй като обаче не се чувствал в свои води, защото сватбарите са от рода на Десислава, прекарал по-голямата част от веселието на масата.

Младоженецът Калоян е роднина Деси Радева по майчина линия. Той е син на нейната леля Йорданка, на която самата Деси безумно много прилича. Калоян и булката Галя се взели в един от най-елитните ресторанти по родното Черноморие – „Амайа бийч“, който се намира в Крайморие.

Сватбеното тържество било модерно и раздвижено, а булката проявила собствен стил, като отказала да носи изящни обувки на високи токчета. Тя изкарала най-важния ден в живота си в удобни кецове.

Освен младоженците център на внимание по време на тържеството била и първата дама. За повода Радева бе подбрала прилепнала по тялото рокля в крещящ оранжев цвят. Тя бе съчетала тоалета си със златисти сандали на висок ток и масивни сребристи бижута.

По-голямата част от тържеството Деси изкарала на масата с шопска салата и чаша уиски в сладки разговори с роднините си, които има шанса да вижда твърде рядко, пише „Ретро“. От музикалната програма я изкушили само хората, на които не успяла да устои и се изявявала на дансинга. Все пак народните танци са нейна дългогодишна страст и тя все още посещава репетициите на групата си „Омайно биле“, където се научила да тропа над 40 вида различни хора от всички фолклорни области на България.

Дали Деси се е наредила в напреварата за булченския букет, не се знае. Двамата с Румен Радев не са имали истинска сватба, а само подписване в гражданското, което се случи през 2016-та година.

Деси Радева вдигна пищна морска сватба сн. hotarena.net

Деси Радева вдигна пищна морска сватба сн. hotarena.net

Иначе, булка в бяло първата дама била на младини, на сватбата с бившия й вече мъж – настоящия депутат от БСП Георги Свиленски, с когото имат син Страхил, предават от hotarena.net.

Сватба

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар