Петра за колежките си: Много неща им липсват! (Вижте какво сподели за Преслава)

Петра за колежките си: Много неща им липсват! (Вижте какво сподели за Преслава)
3 (60%) 1 vote

Петра против пластичните интервенции

Петра проговори за колежките си в поп фолк бранша. Името на певицата е емблематично в историята на родния поп фолк. Тя е една от основателките му, а една от най-популярните й песни „Хищна хиена“, не само че я изтреля за едно денонощие на върха, но и предначерта съдбата й.

Петя Атанасова, както е истинското име на Петра, е родена на 8-ми октомври 1963-та година в Хасково в семейството на гръцки емигранти. Завършва руска филология в Санкт Петербург, където работи с руски музиканти. След дипломирането си работи като учителка в Хасково, където създава и музикална група. Кариерата й се развива с „Пайнер“ в периода от 1998-ма до 2002-ра година. През 2003-та година тя се прехвърля в „Съни Мюзик“. Впоследствие Петра заминава за Кипър. Връща се в България през 2009-та година и пуска още няколко парчета като самопродуциращ се изпълнител.

В личен план животът й прилича на истинска приказка. От първия си брак със Стефан Цирков тя има две дъщери. По-късно двамата се разделят. Днес Петра е щастливо омъжена за гръцкия бизнесмен Димитрис, с когото вече повече от 15 години живее в Кипър, пише show.blitz.bg.

Певицата споделя, че записва песента „Хищна хиена“, която я изтрелва на върха, с нежелание. „Действително „Хищна хиена“ беше последната песен от тогавашния ми албум, която записах с ужасно нежелание. Не знам защо… не ми харесваше, не бях сигурна в парчето“, споделя певицата за големия си хит от онова време.

Певицата споделя, че иска да остане „хищната хиена на поп фолка“ и че „това парче е станало като мантра за целия й живот“, защото всичко, което се пее в него, се е сбъднало.

Млади колежки

Петра не пропусна да сподели мнение и за младите си колежки. „Сега какво – лъскав клип, модерно парче, задължително с рап елементи в него, но и други неща… Неотдавна в България попаднах на парти с участието на актуални звезди на поп фолка, не искам да споменавам имена… Изведнъж тя се обръща с гръб към публиката, придърпа си бикините, вдига си полата, оправя се и се обръща отново, разговаря с диджея, което е абсолютно недопустимо за един изпълнител. Накратко – сценично поведение нула!

Добре, прекрасно е, че повечето имат социален статус, възхищавам им се на грижите по външния вид, но много неща липсват“, категорична е поп фолк изпълнителката.

Петра оплю младите си колежки сн. show.blitz.bg

Петра оплю младите си колежки сн. show.blitz.bg

Петра споделя, че е против прекалените пластични интервенции, към които голяма част от колежките й прибягват. „Уважавам всичките си колеги, знам какъв труд полагат, за да изглеждат добре. Но не одобрявам прекалените интервенции… както се получи наскоро – чувам гласа на Преслава, очаквам да видя Преслава, а изведнъж не се появява тя… Красиво момиче, но не е тя. Превърнахме се в Холивуд 2“, казва хищната хиена на поп фолка, вероятно имайки предвид ринопластиката, която наскоро Преслава си направи и заради която понесе доста критики. Певицата допълва, че тя не се е подлагала на никакви пластични интервенции поне засега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар