Ирена Милянкова лъсна без капка грим (Вижте я съсипана и тъжна заради развода) Преглеждания: 3136

Ирена Милянкова съсипана и тъжна заради рабитото си семейство Снимка: ХотАрена
0
Оценете този post

Ирена Милянкова не крие, че е съсипана заради проваления си втори брак

Ирена Милянкова се пусна без капка грим. Бившата моделка и многодетна майка изглежда съсипана и много тъжна, че и втория й брак се провали.

Милянкова не крие тревогите си, че за втори път се оказва зарязана и предадена жена и не можа да постигне семейно щастие въпреки, че е майка героиня и роди шест деца. Които отглежда сама. Според някои заради наследниците си тя е останала без сили.

Ирена Милянкова съсипана и тъжна заради рабитото си семейство
Снимка: ХотАрена

Но явно не е така защото макар, че живота й не върви по план, красивата разградчанка не се предава. Става ясно, че освен, че ще си промени семейния статус на разведена жена, тя ще смени и професията си.

Вместо да дефилира по червения килим и да се снима за реклами моделката се е захванала с нещо много по-сериозно. Както се казва красотата и младостта са до време затова Ирена ще започне да учи поредно висше образование.

Тя смята да завърши педагогика, предават от ХотАрена. Но никой не знае защо хубавицата е решила да се занимава с тази наука. Дали заради самата професия и да стане преподавател или пък заради многото си деца. С които трябва да се справя съвсем сама.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.