Хороскоп за 11 октомври, петък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Везни
Днес ще планирате пътуване през уикенда. Развълнувани сте, защото е място, което ще посетите за първи път. В работата ви всичко е под контрол. В личен план е възможно да имате здравословни проблеми. Те не са сериозни, така че се насладете на приятната вечер.

Скорпион
В петък ще разрешите част от емоционалните си проблеми. Не се опитвайте да ги игнорирате – най-добре е да приключите с тях колкото се може по-бързо. На работното място ви е напрегнато и ще се забъркате в конфликтна ситуация. Вечерта ви очаква приятна изненада.

Стрелец
Днес е прекрасен ден за романтика. Ще изпитате нови и изненадващи чувства към някой познат. Не се страхувайте от тях, опитайте да заговорите въпросния човек. На работното място задачите ви са леки и приятни. Вечерта ще се насладите на прекрасно време с приятели.

Козирог
Днес е вълнуващ ден за вас. На работното ви място предстоят интересни промени. Ще се запознаете с човек, който бързо може да се превърне в приятел. В личен план са възможни леки конфликти в семейството. Вечерта е най-добре да излезете на семейна разходка и да ги потушите.

Водолей
Заради приятелите днес ще намерите ново хоби. Не се концентрирайте изцяло върху него – фокусирайте се над задълженията си. На работното ви място обстановката е малко изнервена. Не влизайте в излишни спорове. В личен план нещата вървят гладко и хармонично.

Риби
Петък ще е спокоен за вас. Вероятно днес ще купувате продукти за дома. Фокусирайте се над нещата, които ще ползвате ежедневно, а не само над декора. На работното място ще изпълните задълженията си бързо и лесно. В личен план са възможни леки конфликти. Вечерта ви очаква романтична изненада.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар