Хороскоп за 11 октомври, петък – от Овен до Дева

Хороскоп за 11 октомври, петък – от Овен до Дева
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Петък е успешен за вас. На работното ви място задачите ви са леки и приятни. В личен план ще водите много интересни разговори с близки хора. Ще получите вълнуваща информация. Ще се сближите още повече с половинката си. Вечерта ще се забавлявате с приятели.

Телец
Денят ви ще е интересен. Ще комбинирате креативност и работа, от което ще се родят много нови идеи. Доста от тях ще са печеливши и вълнуващи. Ще получите неочакван доход. В личен план са възможни леки неразбирателства с приятел. Вечерта ви очаква приятно време със семейството.

Близнаци
Петък ще е спокоен за вас. На работното място всичко ще е наред. Заинтересовани сте от нещо, което обикновено не би привлякло вниманието ви. Отделете време да му се насладите. В личен план сте притеснени за здравето на някой близък. Поговорете с него, за да може тревогите ви да изчезнат.

Рак
Днес е стресиращ, но успешен ден за вас. На работното място бързо ще се справите с многото си задачи. В личен план ще се срещнете с близък за вас човек. Ще водите приятни разговори и ще се насладите на времето с него. Вечерта ви очаква приятна изненада.

Лъв
Петък ще е вълнуващ ден за вас. На работното място обстановката ще е спокойна. В личен план сте натоварени, но не сте стресирани. Ще се насладите на задълженията си и ще ги завършите бързо. Неочаквана среща със стар приятел ще ви разведри. Вечерта ще е спокойна и релаксираща.

Дева
В петък ще се появят нови възможности относно кариерата ви. Чувствате се несигурни, но развълнувани. Обмислете внимателно всеки детайл, преди да вземете окончателно решение. В личен план всичко е наред. Покана за парти ще ви зарадва. Очаква ви интересна новина.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар