Бременната Джулиана Гани пие вино (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Джулиана Гани е качила само 3 кг през бременността

Бременната в седми месец Джулиана Гани пие вино. Само преди няколко седмици, на финала на „Маскираният певец“, Джули обяви, че с Илиян Найденов очакват първото си дете. Влюбената двойка успя да запази тази тайна от медиите и от близките си цели седем месеца.

След като сподели в национален ефир обаче, Джули вече може свободно да говори за бременността си. Засега тя и Илиян не са обявили пола на бебето, но пък Гани разкри повече за хранителния си режим през този период. Джулиана разкри, че пие по половин чаша вино на ден, въпреки че е в напреднала бременност.

Това призна самата Джули в свое видео, в което разказа режима си. „Да не си помислите, че съм алкохолик?! Просто ми трябва по половин чашка бяло вино всеки ден – ей така, за тонус“, споделя бъдещата майка, пише tialoto.bg.

В момента Гани е в седмия месец, но е качила само 3 кг, откакто е бременна. Това до голяма степен се дължи на храненето й и на тренировките във фитнеса, които Джули продължава да прави, призна тя. Бъдещата майка изтъква, че яде редовно пресни плодове и зеленчуци, както и дриги храни, с които си набавя жизненоважни за нея и бебето вещества.

„При почти всики бременни жени се наблюдава дефицит на желязо, което води до нисък хемоглобин. Много често дори се налага бъдещите майки да го приемаме допълнително, като хранителна добавка. Аз обаче се старая да си го набавям максимално много от храната и затова наблягам на храни, които го съдържат!“, обяснява Джулиана, споделяйки снимки на гъшия дроб с ягоди, който си е приготвила.

Бременната в седмия месец Джулиана Гани пийва вино за тонус сн. Фейсбук

Бременната в седмия месец Джулиана Гани пийва вино за тонус сн. Фейсбук

Наскоро Джули обяви, че смята да посвети песен на бъдещото си дете, но чак след като то се роди, което ще е след два месеца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар