Вечерният ефир на Би Ти Ви се срина (Вижте какви промени готвят)

Гласувайте за статията

Рейтингът на Би Ти Ви пълна катастрофа след „Шоуто на Слави“

Вечерният ефир на Би Ти Ви се срина след края на „Шоуто на Слави“. Макар че телевизията продължава да се хвали с добри резултати, тя се канела да сваля риалитито на психоложката Ани Владимирова, което тръгна на мястото на Дългия в четвъртък и петък. То било истински провал на фона на своя предшественик.

Още преди Нова година вместо „Истински истории“ с водещ Ани Владимирова по Би Ти Ви щяло да тръгне ново предаване. Това сочат клюките в тв средите. С работата по него бил натоварен Краси Ванков. На него родният ефир дължи риалити сериала „София – ден и нощ“ и поредицата „Съдби на кръстопът“. Новото шоу щяло да бъде издържано в същия художетствен стил като другите две. То щяло да бъде с аматьори вместо с истински актьори. Но тематиката щяла да е криминално-полицейска.

Идеята била да представя реално случили се събития, в които имената на действащите лица са подменени, а самите образи се играят пред камерата от натуршчици. Такава е и идеята в огромна част от епизодите на „Съдби на кръстопът“, което се излъчва по Нова тв. Там обаче са включени не само криминални, а и всякакви други лични драми.

Дни преди да се разчуе за идеята за свалянето на „Истински истории“, Би Ти Ви за пореден път се похвали, че е най-гледаната телевизия в страната. Медията представи рейтингите за септември. Според тях предаването на Ани Владимирова е осмо в Топ 10 на най-гледаните риалити и развлекателни програми. Специалисти обаче съзират нещо нередно в посочените данни.

„Ако е толкова успешно, защо ще го сменят?“, питат те. Твърди се, че сериалът „Пътят на честта“ по Нова тв, който се излъчва на гърба на „Истински истории“, сериозно е ударил по рейтинга на конкуренцията. Смята се също, че подобен успех на продукцията не би бил възможен в конкуренция с „Шоуто на Слави“. Развлекателното шоу на Трифонов не успяха да преборят дори „Господари на ефира“.

„Шоуто на Слави“

Много телевизионери са убедени, че ако „Шоуто на Слави“ бе останало в ефира на Би Ти Ви, от Нова е нямало да посмеят да пуснат бг сериал. Показателно е, че за първи път от доста време насам в Топ 10, който по принцип е запазен за предаванията на Би Ти Ви, сега намират цели три програми на конкуренцията. Това са „Маскираният певец“, „Откраднат живот“ и „Игри на волята“, пише „Уикенд“.

"Истински истории" по Би Ти Ви срина вечерния ефир на телевизията сн. hotarena.net

„Истински истории“ по Би Ти Ви срина вечерния ефир на телевизията сн. hotarena.net

За разлика от „Истински истории“ с продуценти Иван и Андрей, „Комиците и приятели“, което тече на мястото на „Шоуто на Слави“ от понеделник до сряда, е без забележка от страна на телевизията. На него се гледало като златната кокошка на Би Ти Ви. Рейтингът на предаването бил непоклатим, независимо в кой ден и от колко часа се излъчва, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар