Защо разводът на Анджелина Джоли и Брад боксува? (Кое се оказа ябълката на раздора?)

Гласувайте за статията

Актьорите на крачка от финализиране на развода си, още не могат да разделят богатството

Анджелина Джоли и Брад Пит, които още през 2016 г обявиха раздялата си все още не са се развели официално. Препъни камък в процеса на развода се оказаха финансите и недвижимостите на бившите съпрузи.

Актьорите вече се разбраха относно попечителството над шестте си деца. Въпросът с тях отдавна е решен. Според запознати конфликтите на Анджи и Брад са заради милиони долари. Които никой от тях не иска да дели.

Шато Миравал във Феанция
Снимка: lux.fm

Ябълка на раздора се оказва замъкът на бившите във Франция. Известен факт е, че двойката се сдоби с имението през 2011 г. Което е много луксозно, а освен това има собствена винарна. На времето Брад и Джоли похарчиха за имота 60 милиона долара. Но към днешна дата цената му е много по-голяма заради виното „розе” , което се продава за 2300 британски лири бутилката.

Източник близък да актьорите разкрива, че Пит е наел частен съдия, който трябва да разреши спора по най-бързия начин и се говори, че преговорите протичат гладко.

Холивудските знаменитости планират да оставят на децата си древния френски замък Шато Миравал, чиято територия се разпростира на 500 декара, предават от lux.fm.

Сватбата на Анджелина и Брад Пит през 2014 г
Снимка: Ютюб

Да си припомним, че през 2014 г Анджелина Джоли и Брад Пит се венчаха именно във френското си имение.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар