Ирена Милянкова съсипана, чака развод №2 Преглеждания: 6916

Ирена страда от раздялата с Никола
0
Многодетната майка Ирена Милянкова окончателно разделена със съпруга си, който живее в Гърция

Ирена Милянкова е съсипана – пише в. „Уикенд“. Вторият брак на многодетната красавица издържа само година. Бившата манекенка окончателно се е разделила с мъжа си Никола Чолаков – отбелязва изданието. Връзката им не издържала на разстоянието между България и Гърция, където уж брокерът временно се премести да живее заради бизнеса си.

Първоначалната идея била Никола да остане в южната ни съседка само няколко месеца, Ирена да прекара лятото при него, а през останалото време – да му ходи на гости през няколко седмици. Но малко след като заминал, хубавата му половинка дочула притеснителни слухове за него и една от по-засуканите ковежки във фирмата за недвижими имоти, в която двойката работи. Съпрузите се разделиха за кратко, после обаче решиха да дадат втори шанс на брака си.

Но преди няколко дни стана ясно, че двамата окончателно са се отказали от идеята да крепят насила своята връзка. Официалният развод е само въпрос на време, твърдят познати на семейството, което има две общи деца – извън четирите от предишния брак на Ирена Милянкова и двете на Чолаков, който вече се радва и на внуче от друг брак.

Говори се, че многодетната майка, която е едва на 33 години, била изключително нещастна от раздялата с Никола. Тя се запозна с него след развода си с първия съпруг – Росен Чолов, обвинен за сводничество. За четири години връзка им се родиха две момиченца – на три и на годинка, а молко след появата на второто бившата моделка и брокерът се ожениха официално – припомня изданието.

5/5 - (1 vote)
Ирена страда от раздялата с Никола

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.