Лора Крумова лъсна с наедрял корем (Бременна ли е или надебеляла? – Папарашко фото)

Гласувайте за статията

Журналистката ражда трето, Крумова с коремче като в петия месец

Лора Крумова, която все още е по майчинство с второто си дете лъсна скоро с наедрял корем. Папараци на „Ретро“ я засякоха на разходка с малката й дъщеричка. Мина се появи на бял свят точно преди година.

Бременна ли е Лора Крумова?
Снимка: ХотАрена

Макар журналистката да бе заложила на черна дреха, тя бе прилепнала по нея и очертаваше набъбналия й стомах. Особено когато тв звездата застана в профил се видя, че коремчето й досущ прилича на жена, която е бременна в петия месец.

Дали бебе номер три е на път или блондинката само се е ошишкала не става ясно. Може пък все още да не е смъкнали килограмите от второто раждане или да е добавила още някое килце отгоре.

Лора Крумова от една година отсъства от ефира на Нова телевизия, предават от ХотАрена. Преди да роди момиченцето си тя се зарече този път да не бърза да се връща на работа. А да отдели повече време за децата и за семейството си. Тъй като половинката й Сотир, който е учител по сърф отсъства от дома им и през лятото и през зимата цялата тежест по отглеждането на наследниците им пада върху плещите на журналистката.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар