Светлана Гущерова се изложи с фотошопа (Снимки)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова мами с фотошоп

Светлана Гущерова мами с фотошоп. Плеймейтката сподели кадър, който я издаде. Тя качи в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм снимка, на която е с учудващо дълги крака. На кадъра Светлана е с черен бански, съчетан с луксозни маркови сандали.

И докато други известни личности използват фотошопа, за да свалят някой друг излишен килограм, то г-жа Гущерова използва програмата с друга цел, тъй като няма нужда да сваля килограми. Преди няколко дни Светлана призна, че тежи едва 48 кг, а да не забравяме, че роди съвсем скоро. Няма спор, че съпругата на Християн Гущеров е в прекрасна форма.

Тя обаче се опитва да добави някой друг сантиментър към височината си и така да „порасне“. Няколко дни преди Светлана да публикува снимката с черния бански, на която краката й са доста дълги, тя качи друга снимка със същите маркови сандали. На кадъра обаче ясно се вижда, че Гущерова е много по-дребничка и с много по-къси крака, пише trud.bg.

За разлика от повечето популярни личности, които отслабват с помощта на фотошоп, съпругата на Християн Гущеров очевидно е решила да го използва с цел да „порасне“.

Феновете също не останаха равнодушни към решението на Гущерова да изпозлва фотошоп и да си удължи краката толкова много. „То е нормално да си удължиш краката малко, ама това е прекалено очевидно“, пише последователка на Светлана в социалната мрежа Инстагран към кадъра с черния бански.

Разбира се, верните почитатели на младата майка не пропуснаха да й направят хиляди комплименти, въпреки гафа с фотошопа. Сред тях се включи и Азис, който е инициатор на последните фотосесии на Гущерова.

Светлана Гущерова се изложи с фотошопа сн. Инстаграм

Светлана Гущерова се изложи с фотошопа сн. Инстаграм

„Красавица, която само преди няколко месеца роди бебенце. В най-прекрасната си форма си!“, написа поп фолк изпълнителят към летния кадър на Светлана с черня бански и дългите й крака.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар