Меган Маркъл и Томас Маркъл се срещат в съда (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл най-после ще види баща си на живо след толкова време

Меган Маркъл и Томас Маркъл се срещат. Херцогинята на Съсекс най-после ще види баща си на живо за първи път от четири години насам. Всеки почитател на Меган Маркъл би прочел тази новина с вълнение, тъй като в медиите не веднъж е ставало дума за сложните отношения между тях.

Поводът за тази среща между херцогинята и баща й Томас Маркъл е неприятен. Меган и баща й ще срещнат погледите си в съда заради скандала с британския таблоид „Mail On Sunday“. Припомняме ви, че малко след сватбата на принц Хари и бившата холивудска актриса в изданието бе публикувано писмо, което херцогинята на Съсекс изпратила до баща си. Лично баща й Томас Маркъл предоставил въпросното писмо на изданието.

Миналата седмица обаче принц Хари взе тежко решение. Той реши да даде под съд таблоида заради публикацията, която сериозно наранила неговата любима.

Според близки до Томас Маркъл той е готов да отлети за Великобритания и да се защити. Бащата на херцогинята разкрива, че писмото го е наранило, въпреки че съдържанието било мило и любезно. Също така той се чувства ощетен, защото все още не е виждал внука си Арчи, пише woman.bg.

„Цялата тази лудост може да спре, нужен е само един разговор по телефона“, добави още бащата на Меган Маркъл миналия уикенд.

Медийният шум около сложните отношения между Меган и баща й започна малко след като той не я придружи до олтара. Томас получи сърдечен удар и не успя да прелети океана и да предаде дъщеря си лично на принц Хари. Оттогава до днес тази наболяла тема не спира да бъде актуална.

Меган Маркъл се среща с баща си в съда сн. Инстаграм/ sussexroyal

Меган Маркъл се среща с баща си в съда сн. Инстаграм/ sussexroyal

А как ще протече срещата между Меган Маркъл и баща й? Ще види ли Томас най-после внука си? Предстои да разберем много скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар