Гери Малкоданска направи прощъпулник на сина си (Вижте колко е пораснал малчугана)

Гласувайте за статията

Синът на Гери Малкоданска проходи

Гери Малкоданска направи прощъпулник на сина си. Наследникът на чаровната синоптичка вече направи първите си стъпки в живота. Малкият Лео е на малко повече от годинка и вече ходи самостелно.

Това накара щастливата майка да направи прощъпулник на сина си. Обичаят се прави, когато бебето проходи, пише „България днес“. Хубаво е детето да върви стабилно, без помощта на родителите си, когато се прави този стар обичай. Замесва се ритуална погача, обикновено от майката, но ако майката няма тази възможност, може да се поръча такава. Дали Гери е намерила време да омеси погача за малчуга си, можем само да гадаем.

Постила се бяло платно, по което детето минава, докато стигне до поставените вблизост предмети, гонейки питката, която майката търкулва. Това, което бебето хване, определя с какво ще се занимава то като порасне. Всеки предмет е наречен с дадена професия. А какво е взел малкия Лео, чаровната синопточка предпочита да запази в тайна.

Ритуалът се е състоял в неделя. Това сподели Малкоданска с приятелите и феновете си в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм. Тя поканила всички свои близки приятелки на специалния обичай. „Неделя е ден за… ПРОЩЪПУЛНИК“, написа Гери в мрежата.

Към качения кадър тя получи хиляди пожелания. Почитателите на синоптичката пожелават на малкия Лео „да крачи смело в живота и да бъде голям късметлия“. „Велики са тези дни“, пише фенка на синоптичката.

Припомняме ви, че Малкоданска имаше проблеми при бременността и малкия Лео се появи на бял свят преждвремнно. Но сега тези моменти са далеч зад гърба на синоптичката и тя се радва на своето малко съкровище.

Гери Малкоданска направи прощъпулник на сина си Лео сн. Инстаграм

Гери Малкоданска направи прощъпулник на сина си Лео сн. Инстаграм

Гери сподели и снимки на малчугана с феновете си. От качените кадри се вижда как Лео смело стои на крака и е готов за нови пакости и приключения. И този път обаче синоптичката не показа лицето на сина си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Гери Малкоданска направи прощъпулник на сина си (Вижте колко е пораснал малчугана)”

  1. Елена

    окт. 12. 2019

    Колко куха лейка трябва да си,за да кръстиш детето си ЛЕО?!

Добавете коментар