Лъсна скандалната истина за Паулина от „Фермата“

Гласувайте за статията

Тя търпи всевъзможни унижения заради финансова обезпеченост

Скандалната истина за красавицата с никарагуанска кръв от „Фермата“ Паулина Ванегас, излезе на бял свят.

Оказа се, че Паулина е от жените, които са съгласни да бъдат подлагани на всевъзможни унижения, само и само да са добре финансово.

Паулина

Тя търпи всевъзможни унижения заради финансова обезпеченост

Любовчийката от отбора на сиромасите шокира с последното си признание в ефир, с което падна в очите на зрителите на формата.

Паулина, която зад стените на „Фермата“ завъртя любов с бившия еротичен модел Краси Джунов, сподели, че от седем години има връзка.

„Приятелят ми ме издържа финансово и много ме обгрижва. Но откакто сме заедно съм преглъщала какви ли не простотии – изневери и не само. От седем-осем години сме заедно, случвало се е 3 пъти, но с времето тези неща се натрупват.

Той има пари, доста ми помага. Когато нещо ти е изгодно от финансова гледна точка, можеш да търпиш някакви простотии“, изповяда се смуглата фермерка пред Веселка и Силвия.

Въпросният финансов благодетел на Паулина е от арабски произход и има бизнес у нас. Той е вносител на ядки. Предвид това колко ревниви са мъжете от арабския свят, е спорно дали след участието си във „Фермата“ атрактивната красавица ще има на кого да разчита отново.

В селското риалити Паулина заформи романтична любов с Краси. Заради нея той прескочи стената между двете къщи. След като заживяха под един покрив, флиртът им процъфтява с всеки изминал ден, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар