Би Ти Ви повдигна завесата на новия хитов сериал „Завинаги“, който стартира след броени дни

Гласувайте за статията

Романтичната драма ще плени зрителите на медията

След броени дни в ефира на Би Ти Ви стартира новият хитов турски сериал „Завинаги“.

Излъчването му ще започне от 20 ч. на 16 октомври. От Би Ти Ви са категорични, че романтичната драма „Завинаги“ ще плени зрителите пред екраните.

Част от актьорския състав е чаровният турски актьор Йозджан Дениз. Той е любимец на милиони жени по целия свят.

Би Ти Ви

Романтичната драма ще плени зрителите на медията

Главната героиня Сурея (в ролята Аслъ Енвер) е музикален талант с добра професионална реализация и скромен начин на живот. Израснала в мегаполиса Истанбул, Сурея има по-съвременни разбирания за живота.

Всичко обаче се променя завинаги, когато се влюбва във Фарук Боран (Йозджан Дениз) – богат и красив бизнесмен. Семейството на Боран е от най-старите, заможни и аристократични родове в Турция. Майката, начело на рода, има четирима сина, но любовта й е насочена най-вече към Фарук.

За нея е важно синът й да сключи брак с достойна жена, избрана от нея. Любовта между Сурея и Фарук обаче е по-силна и той й предлага брак.

Без да подозира нищо за дълбоките семейни връзки и стари традиции, Сурея приема поканата на Фарук да се запознае с майка му в имението им в Бурса и там да обявят годежа си.

Пристигането им е голям шок за амбициозната родителка. Тя не може лесно да приеме непозната девойка. Сурея се опитва да спечели одобрението на бъдещата си свекърва. С времето обаче нещата се усложняват и животът в това 400-годишно имение става доста труден за всички негови обитатели, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар