Поли Генова показа бащата на детето си (Снимка)

Гласувайте за статията

Поли Генова качи първа семейна снимка

Поли Генова упорито крие човека до себе си. За него е известно само, че е холандец, който е пожелал двамата да се преместят в България, където да отгледат сина си Даниел. Поли досега не е качвала семейни снимки в социалната мрежа.

Сега обаче тя реши да покаже мъжа до себе си. Поли качи снимка в официалната си страница в Инстаграм. На снимката тя е със сина си и баща му. „Family time“, написа певицата към кадъра, на който тримата се разхождат в парка, пише trud.bg. Макар любимият мъж на Генова да е заснет в гръб, ясно се вижда, че доста висок, тъмнокос, с брада и леко мургава кожа, за разлика от стереотипа за руси и светли холандци. Името му Поли продължава да пази в тайна.

Само преди няколко дни обаче певицата разкри, че съпругът й е направил жертва и двамата са заживели в България, за да може роднините на Поли да й помагат за бебето. „Той е прекрасен човек и аз много му благодаря за подкрепата. Защото той сам предложи, за да мога аз да се чувствам по най-добрия начин, особено когато нашитя син прави първите си стъпки.

Много е важно майката да бъде заобиколена от най-близките си хора и хората, които могат да й помагат. Затова искам да благодаря също и на семейството ми, което е до мен“, каза певицата пред репортерката на „На кафе“.

Поли Генова показа бащата на сина си сн. Инстаграм

Поли Генова показа бащата на сина си сн. Инстаграм

Тя сподели още, че мъжът до нея учи български, но му е много трудно. „Най-трудно му е, че не може да чете азбуката, защото тя не прилича на латинската. Някои неща даже са точно наобратно. И ме пита много често това как се произнася, прави грешки, но според мен има желание и може би някой ден ще научи български“, казва Поли за затрудненията, които среща бащата на детето й при изучаването на български език.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар