Любо Нейков уреди осиновената си щерка в…

Гласувайте за статията

Актьорът сбъдна мечтата на племенницата си

Актьорът и продуцент Любо Нейков, е успял да сбъдне мечтата на осиновената си дъщеря Ива – да изгрее на малкия екран.

Предстои зрителите на „Откраднат живот“ да видят наследницата на брата на Любо Нейков в сцени в операционните зали.
Докато била на терен, девойката се чувствала изключително развълнувана. Причината за това била, че най-после имала шанса не само да се докосне, а и да застане рамо до рамо на снимачната площадка. На всичкото отгоре това се случва с най-харесваните от нея звезди.

Любо Нейков

Любо Нейков сбъдна мечтата на племенницата си

Докторската сага била любимият й сериал. Причината за това не е само защото се снима от продуцентската компания на Любо Нейков и Евтим Милошев, а и защото самата тя е медицинско лице по професия.

Ина е част от акушерския екип на „Майчин дом“. Поради това атмосферата в операционната зала, униформите и медицинските инструменти никак не били необичайни за нея. Въпреки че избрала да бъде медик, все пак имала таланта на Нейков, нищо че не му е биологична дъщеря.

Припомняме, че девойката е дете на брата на актьора, който почина през 2013 г. От години Любо Нейков се грижи за нея. Преди време дори се разбра, че е официализирал нещата, като подал документи за попечителство. Според процедурата той се води официален настойник на племенницата си Ина.

„Още след трагичната смърт на Цветан, който си отиде без време от инфаркт, Любо осинови детето му. Тогава момичето беше само на 16 години и той я взе да живее у тях, за да ѝ бъде по-леко“, разказват съседи на шефа на „Комиците“ от родния му Червен бряг.

И до ден днешен Ина обитавала жилището на Любо Нейков в столицата заедно със съпругата му Гинка и биологичната му дъщеря Анна. Въпреки голямата възрастова разлика двете момичета се обичали като кръвни сестри.

Малката не спирала да подражава на кака си Ина, която винаги отменяла родителите ѝ в отглеждането, когато имали професионални ангажименти или просто искали да вечерят в ресторант насаме.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар