Щерката на Сашо Кадиев хвърли всички в пълен шаш. Вижте какво направи (ФОТО)

Щерката на Сашо Кадиев хвърли всички в пълен шаш. Вижте какво направи (ФОТО)
1 (20%) 1 vote

Очевидно щерката на Кадиев ще е достоен заместник на баба си

Актрисата Катето Евро, която е майка на Сашо Кадиев, отдавна е известна в светските среди с кулинарните си умения.

Тя ги е демонстрирала многократно в предавания и кулинарни книги. Освен това актрисата обожава малката си внучка, кръстена на нея.

Сашо Кадиев

Очевидно щерката на Кадиев ще е достоен заместник на баба си

Малката щерка на Сашо Кадиев вече е първа помощница на баба си в приготовленията на гозбите. Именно с тези вкусотии актрисата посреща в своя дом сина си Сашо Кадиев и снахата Таня.

Малкото Кате е най-голямата гордост на баба си, която побърза да се похвали какви ги забърква сладката готвачка.

Звездата от „Оркестър без име“ сподели в социалните мрежи кратко видео, което е заснела, докато внучка й пълни чушки с кайма.

„Сега пълниме чушки с много ориз. И кайма. Започваме с ориза и каймата, и сосчето. Тъпчем вътре“, нарежда внучката на Евро, докато приготвя набраните от градината на баба си зелени чушки.

Звездната й баба, която тази есен журира „България търси талант“, пък следи за правилното изпълнение на готварската задача. Катето Евро не пропуска да дава указания на малкото момиченце.

На заден план се вижда как Сашо Кадиев води поредното издание на „Преди обед“. Прави обаче впечатление, че бъдещата шеф Кадиев не обръща внимание на баща си, а е погълната от своето много по-интересно занимание, пише zajenata.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар