Христо Стоичков е съсипан след тежките драми в семейството

Гласувайте за статията

Футболната икона преживява много тежко несполуките на дъщерите му

Легендарният футболист Христо Стоичков е съсипан след тежките драми, които претърпя семейството му.

Запознати издават, че малката дъщеря на Камата – Христина, се е разделила със съпруга си Лука. Това се случва след по-малко от 3 години след пищната сватба, на която двамата се врекоха във вечна любов.
Припомняме, че преди това стана ясно, че и кака ѝ Мика е напуснала мъжа си Айкут, с когото имат дъщеричка Мия.

Христо Стоичков

Футболната икона преживява много тежко несполуките на дъщерите му

Шанс за любовта на Христина и Лука очевидно няма, защото тя е заличила всички спомени с доскорошния си любим в социалните мрежи. Малката дъщеря на Христо Стоичков дори е изтрила красивите фотоси от венчавката им.

Близки до семейството издават, че футболната икона преживява много тежко несполуките на дъщерите му в личен план. Въпреки това той застанал изцяло на страната на Христина и прекратил всякакъв контакт с вече бившия си зет – хърватския спортист Лука Белич.

От няколко месеца пък Христина е престанала да се представя с фамилията на мъжа си и отново е Стоичкова. Това е поредният факт, който потвърждава новината за тяхната раздяла.
За 5-те години, които Хриси и Лука изкараха в страстна любов, така и не можаха да станат родители. Макар миналата година да се заговори, че Стоичков ще става дядо повторно, всичко се оказа просто слух.

Припомняме, че Христо Стоичков омъжи малката си щерка през лятото на 2016 г. на пищна церемония в баровския комплекс „Риу Правец“. На тържеството присъстваха над 200 гости. Сред поканените бяха редица именити спортисти, както и всички съотборници на Стоичков от световното през 1994-та.

Христина мина под венчилото с рокля на дизайнера Валентино за над 5 хиляди евро. За доброто настроение на гостите пък се погрижиха няколко фолклорни ансамбъла, Дани Милев и бендът му, етрополският духов оркестър, както и ромската перла Софи Маринова.

Типично в стила на футболната легенда празникът не мина без кютек. В разгара на тържеството Христо Стоичков нападна неканен репортерски екип, опитал се да снима младоженците, припомня retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар