Снахата на Ахмед Доган събра очите на всички

Гласувайте за статията

Почетният председател на ДПС обаче не удостои събитието с присъствието си

24-годишната снаха на почетния председател на ДПС – Ахмед Доган – Памела, събра очите на всички.

Тя отпразнува рождения си ден с изключително бляскаво парти, което до голяма степен наподобяваше холивудско събитие.

За купона снахата на Ахмед Доган била ангажирала специална агенция за украса, която ѝ спретнала декор, подходящ за холивудска премиера.
Арки с балони, вази с цветя, торти и кексчета с корони били само част от украшенията, които Памела вкарала в дома на родителите си за личния си празник.

Ахмед Доган

Снахата на Ахмед Доган отбеляза подобаващо рождения си ден

Повода тя реши да не отбелязва в скъп ресторант, а насред семейна обстановка. Но не в жилището, където живеят с Демир и техния 10-месечен син Адмир, а в това на майка ѝ и баща ѝ.

Гостите, за сметка на украсата, били доста оскъдно количество. Покани за рождения ден на хубавицата получили само роднините и най-близките ѝ приятели. Това, което направило най-силно впечатление обаче бил фактът, че Ахмед Доган не удостоил снаха си с лично присъствие.

За сметка на украсата гостите били твърде оскъден брой

Въпреки това редица жестове на Ахмед Доган дали ясен сигнал, че той е доволен от избора на сина си за снаха. Памела бе сред отбраните гости по случай скорошната 65-годишнина на почетния председател на ДПС, която се проведе по традиция в Боянските сараи. Освен това за посрещането на първородния си внук политикът организира грандиозно тържество с 15-минутна заря в чест на бебето и майка му.

Макар да е тунингована красавица с хиалурон в устните, снахата на Доган е с висше образование. С дипломата си от НСА, тя се сдоби по време на бременността си. Памела произлиза от семейство с големи финансови възможности, но амбициите ѝ за кариера в бизнеса определено не са на първи план.

Наскоро половинката на Демир Доган разкри, че няма намерение да започва работа и се е посветила изцяло на наследника им.
Тя хвърли и бомбата, че скоро в Сараите може да проплаче и второ пеленаче, защото със сина на почетния председател на ДПС имали планове за още деца.

„За мен, от женска гледна точка, семейството е на първо място. Искам да съм 100% пълноценна за тях“, коментира Памела и разсея слуховете, че с Демир пак са пред раздяла, пише retro.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар