Крум Савов го закъса много здраво

Гласувайте за статията

Журналистът е започнал да пести здраво от всичко

Очевидно спортният журналист Крум Савов го е закъсал много здраво.

Очевидци разкриват, че прави впечатление, че напоследък Крум Савов, е занижил сериозно стандарта си на живот и гледа да пести от всичко излишно.

Безработният спортен журналист е преотстъпил семейния джип на половинката си Мая. Самият той пък вече се придвижва пеша из столицата.

Крум Савов

Журналистът е започнал да пести здраво от всичко
Снимка: „Ретро“

Хапливият коментатор, когото зрителите са свикнали да виждат винаги елегантен, със задължителните за него сака и ризи, във всекидневието си вече се носи неглиже. Крум Савов може да бъде засечен из столицата с най-обикновени дрехи и спортна раница на гърба.

В нея спортният журналист държи всичките си вещи, както и празно пластмасово шише. Очевидно е ограничил разходите си до абсолютния минимум и дори минералната вода в магазина му се вижда скъпа.

За да спести още някой лев, по време на разходката си из столицата, Савов се отби до чешмичките на Централната минерална баня. Именно от там той си наля в шишето малко от живителната течност.

Единствено марковите слънчеви очила и часовник на журналиста издаваха, че той е бил сред най-ухажваните мачовци в хайлайф средите, които не пропускаха светско парти.

Освен че е променил лайфстайла си, коментаторът се е преобразил и визуално. Крум Савов, който догодина ще закръгли 60, е драстично отслабнал. Въпреки това бил в идеално здраве.

Точно това журналистът демонстрира и в миналогодишния сезон на риалитито „Фермата“. Припомняме, че той бе един от ВИП участниците. Именно появата му там е последният му по-сериозен тв ангажимент, който донесъл добра сума пари за семейния бюджет, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар